Enkel glas laten zetten door Dennissen Schilderwerken en Glasisolatie

Wie enkel glas wil laten zetten in en om Nijmegen, komt uit bij Dennissen Schilderwerken en Glasisolatie. Wij beschikken over een klein en enthousiast team van professionele glaszetters die ervaring hebben met vele soorten glas. Enkel glas of enkel gelaagd glas kunt u snel en nauwkeurig door hen laten zetten.

Vakwerk, dat ziet u direct

Dennissen Schilderwerken en Glasisolatie levert altijd kwaliteit. Bij het plaatsen van enkel glas houden wij ons aan de kwaliteitsnormen zoals gesteld door OnderhoudNL Garantie. Tevens gebruiken we enkel de beste soorten glas. Hierdoor bent u verzekerd van kwaliteit en vakwerk waar u nog jarenlang op kunt vertrouwen. Kiest u ervoor enkel gelaagd glas te laten zetten, dan bent u na het plaatsen in het bezit van inbraakvertragend en letselveilige beglazing. Gelaagd glas kan namelijk niet in levensbedreigende stukken vallen waaraan u of een ander zich kan bezeren. Ook is het moeilijker te doorbreken.

In Nijmegen kunt u enkel glas door Dennissen Schilderwerken en Glasisolatie laten plaatsen in uw woning of bedrijfspand. Ook VvE’s kiezen met grote regelmaat voor ons meerjarenonderhoudsplan. Zo zijn ze verzekerd van goed periodiek onderhoud en wordt het glaswerk vervangen indien nodig.

Vrijwel iedere veelvoorkomende glassoort op voorraad leverbaar. U kunt niet alleen het glas bestellen, maar ook alle bevestiging en montagematerialen.

 • Enkelglas/ floatglas
 • Draadglas
 • Brandwerend glas
 • Figuurglas
 • Matglas
 • Gehard veiligheidsglas
 • Verzilverd glas / spiegel
 • Veiligheidsglas


Gelaagd veiligheidsglas / doorvalveilig glas

De diktes kunnen variëren en wordt mede bepaald aan de hand van de afmeting van het glas. Gelaagd glas valt onder de letselveilige beglazingen waardoor er geen levensbedreigende stukken kunnen vallen waardoor u zich kan bezeren. Het glas bestaat uit 2 glasplaten met daartussen een PVB folie. Tevens is gelaagd glas ook te gebruiken als inbraak vertragend glas.

Altijd bereikbaar

De glaszetters van Dennissen kunt u op afspraak enkel of enkel gelaagd glas laten plaatsen. Echter zijn we bij een noodgeval ook altijd bereikbaar. U kunt ons 24 uur per dag bereiken, waarna wij zo spoedig mogelijk bij u komen om enkel glas te plaatsen. Ook andere soorten glas of een noodvoorziening (afhankelijk van de situatie) behoort tot de mogelijkheden.

Meer weten?

Neem dan even contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst in Nijmegen en omstreken. Ook voor advies over laten plaatsen van enkel, enkel gelaagd of dubbelglas, kunt u altijd bij ons terecht.

 

9.4

question mark

Stel uw vraag!

Vragen of opmerkingen? Neem contact met ons op!

   

  dienstAangesloten bij Onderhoud NL Garantie
  dienstGediplomeerde medewerkers in dienst
  dienstKlantgericht en we zijn u snel van dienst
  dienstVakkundig glas en schilderwerk sinds 1991
  dienstAangesloten bij Onderhoud NL Garantie
  dienstGediplomeerde medewerkers in dienst
  dienstKlantgericht en we zijn u snel van dienst
  dienstJarenlange garantie op buitenschilderwerk
  dienst10 jaar garantie op isolatieglas