Preventieschermen laten zetten door Glaszetter Nijmegen bij uw bedrijf?

Veel bedrijven, winkels en horeca openen langzaam weer hun deuren voor klanten of gaan dit na versoepeling van de maatregelen doen.  

Wij bieden deze bedrijven, winkels en horeca verschillende oplossingen om te voldoen aan de maatregelen door bijvoorbeeld preventie- of hygiëneschermen van glas te leveren en eventueel te monteren. 

Er zijn diverse mogelijkheden en wellicht is er voor elke situatie wel een oplossing te vinden. Wij denken hierover graag met u mee! 

Als voorbeeld deze tafelklemmen. Door deze tafelklemmen te combineren met 6 mm gehard veiligheidsglas wordt er een snelle en eenvoudige oplossing geboden om een veilige werkplek te creëren.

 

 

Verrijdbare preventieschermen

Wij leveren ook complete systemen inclusief wielen voor een verrijdbaar preventiescherm. Ideaal voor ruimtes waar flexibiliteit nodig is. Dit systeem is perfect te combineren met 6 mm gehard veiligheidsglas of 33.1 mm gelaagd glas voor het plaatsen van preventie- of hygiëneschermen om verspreiding van het Corona virus te voorkomen. 

Preventieschermen met klemprofiel voor bureaus

Dit klemprofiel is perfect te combineren met 6 mm gehard veiligheidsglas of 33.1 mm gelaagd glas voor het plaatsen van preventie- of hygiëneschermen om verspreiding van het Corona virus te voorkomen. Een glazen preventiescherm met dit klemprofiel kun je gewoon neer zetten. Er hoeft niet geschroefd te worden. 

9.4

question mark

Stel uw vraag!

Vragen of opmerkingen? Neem contact met ons op!

   

  dienstAangesloten bij Onderhoud NL Garantie
  dienstGediplomeerde medewerkers in dienst
  dienstKlantgericht en we zijn u snel van dienst
  dienstVakkundig glas en schilderwerk sinds 1991
  dienstAangesloten bij Onderhoud NL Garantie
  dienstGediplomeerde medewerkers in dienst
  dienstKlantgericht en we zijn u snel van dienst
  dienstJarenlange garantie op buitenschilderwerk
  dienst10 jaar garantie op isolatieglas