24-uurs Glasservice

Glasschade? Maak gebruik van onze 24-uurs glasservice!

Wij zijn ons bewust dat ongelukken niet alleen overdag gebeuren, dus onze specialisten komen dag en nacht, 24/7 bij u thuis. Dankzij onze 24-uurs glasservice hoeft u zich geen zorgen te maken over eventuele nachtelijke problemen die zich voordoen buiten kantooruren. Onze experts komen ter plaatse met het gereedschap, de materialen en de kennis om uw kapotte ruit re repareren en de locatie (tijdelijk) veilig te stellen.

Wat houdt de 24-uurs glasservice in?

Wanneer uw ruit of deur gebarsten of beschadigd is, dient u onmiddellijk handelen op te treden. In de meeste gevallen is het vervangen van het glas noodzakelijk. Als u ervoor kiest om Glaszetter Nijmegen te bellen voor het repareren van noodramen, kunt u erop vertrouwen dat onze professionals op tijd ter plaatse zijn en volledig uitgerust om uw woning snel te beveiligen. We leveren kwaliteit en als OnderhoudNL Garantie glaszettersbedrijf voldoen wij aan de gestelde voorwaarden. Kleine beschadigingen kunnen vaak direct door onze specialisten met een noodreparatie worden opgelost. Als er extra werk aan de buitenkant van het huis nodig is, maken we een afspraak om het werk volgens uw schema uit te voeren.

De werking van 24-uurs glasservice

Onze glaszetter zal alle losse glasscherven opruimen, de schade beoordelen en de opening afsluiten. Nadat uw huis is beveiligd, zullen onze glaszetters met u de vervangingsopties bespreken en een bestelling plaatsen voor vervangende materialen. Onze glaszetters vervangen de gebroken ruit door nieuw glas, of zetten een tijdelijke afscherming op de plek tot de nieuwe ruit is besteld. Nadat de benodigde materialen zijn besteld, zoals glas op maat, zal onze glaszetter een afspraak maken om de ruiten te vervangen of de schade te herstellen. Het kan iets langer duren voordat u een vervangend raam krijgt als het een grote reparatie is, of als het materiaal dat u wilt niet voorradig is.

Neem direct contact met ons op!

Heeft u glasschade en heeft u dringend hulp nodig? Bij Glaszetter Nijmegen zijn we u graag van dienst. We zijn telefonisch bereikbaar op 024 677 20 23 voor al u dringende vragen en glasrenovatie.

 

 

 

Contact

Of ga naar

Offerte aanvragen

    Wat kunnen we voor u doen?