Glas in lood is de benaming voor een vensterraam bestaande uit stukken glas gevat in loodlijsten. Wij kunnen nieuw glas in lood voor u maken zoals u dat wenst, ook is het mogelijk om uw oude glas in lood ramen te repareren of restaureren. Tevens kan uw bestaande of nieuwe glas in lood worden ingebouwd in isolatieglas.

Om de uitstraling van glas in lood te combineren met een goede warmte-isolatie is het mogelijk glas in lood te monteren in dubbel glas. Daarbij gaat er wel iets van de uitstraling verloren, omdat de structuur van het glas in lood niet meer zo goed te zien is. Het is echter veelal voordeliger om het glas-in-lood als voorzetraam te plaatsen. Het glas-in-lood zal dan aan de binnen of buitenzijde van het isolatieglas op de glaslatten of in een frame worden gemonteerd. Niet alleen kan dan een hogere isolatiewaarde worden behaald (HR++ glas) ook is de lichtinval aan de kant van het voorzetraam veel mooier.

Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden om uw huidige glas in lood te behouden of nieuw glas in lood te laten samen stellen.

9.4

question mark

Stel uw vraag!

Vragen of opmerkingen? Neem contact met ons op!

 

dienstAangesloten bij Onderhoud NL Garantie
dienstGediplomeerde medewerkers in dienst
dienstKlantgericht en we zijn u snel van dienst
dienstVakkundig glas en schilderwerk sinds 1991
dienstAangesloten bij Onderhoud NL Garantie
dienstGediplomeerde medewerkers in dienst
dienstKlantgericht en we zijn u snel van dienst
dienstJarenlange garantie op buitenschilderwerk
dienst10 jaar garantie op isolatieglas