Dubbelglas / Isolatieglas

Dubbelglas laten plaatsen door Glaszetter Nijmegen

Wij leveren en plaatsen alle soorten dubbelglas. Wij zijn een schild- en glasbedrijf dat aangesloten is bij OnderhoudNL Garantie. Dit geeft u als klant zekerheid voor goede dienstverlening, kwaliteit en garantie! De mogelijkheden met dubbelglas/isoaltieglas variëren van zonwerend, zelfreinigend, inbraak werend en extra geluidsisolerend, glas in lood, monumentenglas, vacuümglas  tot verschillende soorten figuurglas. Wanneer u kiest voor onze diensten in het laten plaatsen van dubbelglas, krijgt u tien jaar garantie op het glas. Door het volgen van cursussen en trainingen is ons personeel bekend met de nieuwste ontwikkelingen en normen op schilder- en glasgebied. Dit zorgt ervoor dat we hoogwaardige kwaliteit schilder- en glaswerk leveren die voldoet aan de gestelde regelgeving en uw wensen.

Bespaar met dubbelglas op uw energiekosten

Als u dubbelglas in uw huis hebt, bespaart u elk jaar ongeveer 20-30 m3 gas per m2 glas. Het totale bedrag dat u aan energiekosten bespaart, hangt af van uw energieleverancier en kan oplopen tot enkele honderden euro’s per jaar. Het vervangen van enkel glas in uw huis, bijvoorbeeld voor dubbel HR++glas, levert u o ook nog eens 12% Btw-voordeel op. Vanaf 1 januari 2019 betaalt u minder BTW over de arbeidsuren.

De voordelen van dubbelglas/isolatieglas

Naast het feit dat u energiekosten bespaart, zijn er nog meer voordelen aan het hebben van dubbelglas in uw woning. De voordelen van dubbelglas:

  • Heeft minder schadelijke gevolgen voor het milieu;
  • Biedt meer inbraakbescherming dan enkelglas;
  • Heeft een betere geluidsisolatie;
  • Voorkomt condensvorming;
  • Isoleert beter (afhankelijk van uw keuze, tot wel 500% beter dan enkelglas);
  • Maakt uw woning comfortabeler.

Heeft u nog vragen over dubbelglas?

Heeft u vragen over onze diensten zoals dubbelglas, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Naast de levering en plaatsing van isolatieglas, kunnen we bij Dennissen Schilderwerken en Glasrenovatie Nijmegen ook het schilderwerk voor verrichten. Bekijk onze contactgegevens of vul het contactformulier voor advies en een vrijblijvende offerte. Wij willen u zo snel mogelijk laten weten wat we voor u kunnen betekenen en nemen dan ook zo snel mogelijk contact met u op

Contact

Of ga naar

Offerte aanvragen

    Wat kunnen we voor u doen?