Glasherstel in Nijmegen

Voor professioneel glasherstel in Nijmegen gaat u naar Dennissen Schilderwerken en Glasisolatie in Beuningen. Vakkundig glas en schilderwerk sinds 1991, specialisten in het vervangen van glas of ruiten. Beschadigd glas kunnen wij vaak eenvoudig herstellen.

24-uurs glasherstel

Dankzij de kleinschaligheid van ons bedrijf zijn wij zeer klantgericht en kunnen wij u altijd direct en op een persoonlijke wijze van dienst zijn. We hebben zelfs een 24-uurs dienstverlening voor glasherstel in Nijmegen en omgeving. Onze deskundige medewerkers hanteren hierbij de kwaliteitsnormen die gesteld zijn door OnderhoudNL Garantie. Dit betekent dat het vervangen van glas uitsluitend gebeurt volgens de Nen-normen en/of NPR-richtlijnen.

Glasherstel en glasrenovatie op hoog niveau

Dennissen Schilderwerken en Glasisolatie verzorgt glasherstel in Nijmegen en omgeving. Wij kunnen diverse soorten glaswerk vervangen, herstellen en renoveren. Afhankelijk van de ernst van de beschadiging of de staat van uw glaswerk bepalen wij of glasrenovatie of glasherstel mogelijk is. Zo niet, dan kunt u bij ons terecht voor een voordelige vervanging van uw ruit.

Wij kunnen de volgende soorten glas en toebehoren herstellen of plaatsen:

Zoekt u glasherstel in Nijmegen?

Onze medewerkers kunnen u ook uitstekend adviseren over glasherstel en renovatie van glas. Schakel ons nu in voor glasherstel in Nijmegen of in de omgeving van Nijmegen! Wilt u meer informatie over onze andere diensten of ons bedrijf? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Contact

Of ga naar

Offerte aanvragen

  Wat kunnen we voor u doen?

  dienstAangesloten bij Onderhoud NL Garantie
  dienstGediplomeerde medewerkers in dienst
  dienstKlantgericht en we zijn u snel van dienst
  dienstVakkundig glas en schilderwerk sinds 1991
  dienstAangesloten bij Onderhoud NL Garantie
  dienstGediplomeerde medewerkers in dienst
  dienstKlantgericht en we zijn u snel van dienst
  dienstJarenlange garantie op buitenschilderwerk
  dienst10 jaar garantie op isolatieglas