Glasbedrijf Nijmegen

​Ervaren glasbedrijf in Nijmegen

Dennissen Schilderwerken en Glasisolatie is een bedrijf dat glas aanbiedt in de omgeving van Nijmegen. Wij zijn uniek in ons aanbod van kwaliteit tegen een betaalbare prijs. We bereiken dit door de perfecte mix van mensen, kennis en materialen. Ons vakbekwame personeel heeft allemaal een opleiding en gebruikt alleen verf- en glas van de beste kwaliteit. Ons personeel krijgt cursussen en trainingen om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen en normen op het gebied van schilderen en glas. Hierdoor kunnen wij schilder- en glaswerk leveren die van hoge kwaliteit is, voldoet aan de gestelde eisen en aan uw verwachtingen voldoet.

Wij zijn de expert op het gebied van glas

Wij zijn de glaszetter in Nijmegen! Wij zetten dagelijks glas, en ons deskundig personeel is op de hoogte van alle relevante normen en ontwikkelingen op het gebied van het herstellen en plaatsen van glas. Heeft u schade aan het glas of bent u op zoek naar glas dat op maat is gemaakt? Wij hebben alles wat u nodig heeft als het gaat om glas. Wij hebben een breed scala aan glassoorten en kunnen u ondersteunen bij het plaatsen, vervangen en restauratie van:

  • Dubbel glas (zonwerend, zelfreinigend, inbraakwerend, extra geluidisolerend glas zelfs dubbel glas-in- loodglas kunnen wij leveren).
  • Enkel glas (figuurglas, veiligheidsglas, draadglas, spiegels, brandwerend glas en douchedeuren).
  • Glas-in-lood (nieuw glas-in-lood, maar ook reparatie en restauratie van bestaande glas-in-loodramen.
  • Vacuümglas BENGglas, gehard vacuümglas, het beste isolatieglas ter wereld

Ook voor glasfolie om ruiten zonwerend te maken of om inkijk te voorkomen kunt u terecht bij Dennissen Schilderwerken en Glasisolatie, het glasbedrijf in de regio Nijmegen!

Erkend OnderhoudNL Garantie glasbedrijf in Nijmegen

Dennissen Schilderwerken en Glasisolatie staat voor kwaliteit. Wij zijn aangesloten bij OnderhoudNL Garantie om onze kwaliteit als glasbedrijf in de regio Nijmegen. Het kwaliteitsmerk OnderhoudNL Garantie is het meest bekend in de schilders-onderhouds- metaalconserverings- en glasbranche.

Zoekt u een glasbedrijf in Nijmegen?

Wij zijn een glasbedrijf dat 24 uur per dag voor u klaarstaat in de omgeving Nijmegen en Beuningen. Hebt u vragen over ons, onze producten of over onze werkwijze? Neem dan contact op met glasbedrijf Dennissen Schilderwerken en Glasisolatie in Beuningen (regio Nijmegen). Vraag ons om een deskundig advies en laat meteen een offerte opstellen!

Contact

Of ga naar

Offerte aanvragen

    Wat kunnen we voor u doen?