Glasrenovatie

Glasrenovatie door professionals

Wie op zoek is naar een specialist in glasrenovatie in de omgeving van Nijmegen, komt uit bij Dennissen Schilderwerken en Glasrenovatie in Beuningen. Een echt familiebedrijf waar vakkundige medewerkers hoogwaardige kwaliteit leveren. Wij vervangen met gemak een enkel raam, maar ook voor een groot glasrenovatieproject bent u bij ons aan het juiste adres.

Vakmannen aan het werk

Dennissen Schilderwerken en Glasrenovatie is thuis in allerlei soorten glas. Wij renoveren of vervangen zowel enkel, als dubbel glas en draaien onze hand ook niet om voor glas in lood, figuurglas of monumentenglas. Bij woningen in Nijmegen en omstreken kunnen we de volledige glasrenovatie van de woning uitvoeren, of het gaat om een particuliere woning of om een pand van een VvE die ons inschakelt voor onderhoud. In dat geval verzorgen wij de glasrenovatie en -vervanging voor een compleet pand. Desgewenst nemen wij ook het schilderwerk op ons.

24-uurs glasservice Nijmegen

In en om Nijmegen kunt u voor glasrenovatie altijd terecht bij Dennissen Schilderwerken en Glasrenovatie. Onze 24-uurs glasservice zorgt ervoor dat u bij ruitschade altijd weer snel beschikt over een nieuwe (tijdelijke) ruit. Wij begrijpen namelijk heel goed dat glasschade nooit gelegen komt.

Neem gerust contact op

Wilt u meer weten over glasrenovatie door Dennissen Glasisolatie, neem dan gerust contact met ons op. We informeren u graag over de mogelijkheden in uw situatie en zullen altijd proberen binnen 3 werkdagen contact met u op te nemen.

Contact

Of ga naar

Offerte aanvragen

  Wat kunnen we voor u doen?

  dienstAangesloten bij Onderhoud NL Garantie
  dienstGediplomeerde medewerkers in dienst
  dienstKlantgericht en we zijn u snel van dienst
  dienstVakkundig glas en schilderwerk sinds 1991
  dienstAangesloten bij Onderhoud NL Garantie
  dienstGediplomeerde medewerkers in dienst
  dienstKlantgericht en we zijn u snel van dienst
  dienstJarenlange garantie op buitenschilderwerk
  dienst10 jaar garantie op isolatieglas