Glasrenovatie

Glasrenovatie door professionals

Wanneer u op zoek bent naar een professional in het renoveren van ramen in de omgeving Nijmegen, kunt u terecht bij Dennissen Schilderwerken en Glasrenovatie in Beuningen. We zijn een familiebedrijf waar professionals kwalitatief hoogwaardige producten en werk leveren. Wij kunnen niet alleen een enkel raam vervangen, maar ook voor grote glasrenovatieprojecten kunt u bij Dennissen Schilderwerken en Glasrenovatie in Beuningen terecht. Onze klantgerichtheid en kleinschaligheid stellen ons in staat u op een directe en persoonlijke manier van dienst te zijn.

24-uurs glasservice in en om Nijmegen

Wij zijn ons bewust van het feit dat glasschade nooit gepland is en niet wenselijk is. Dennissen Schilderwerken en Glaszetter Nijmegen is dé plek in en om Nijmegen voor al uw glasrenovatie werkzaamheden. Onze 24-uurs glasservice zal ervoor zorgen dat u snel weer beschikt over een nieuwe (tijdelijke) ruit. Onze deskundige medewerkers hanteren hierbij de kwaliteitsnormen die gesteld zijn door OnderhoudNL Garantie. Dit betekent dat het vervangen van glas uitsluitend gebeurt volgens de Nen-normen en/of NPR-richtlijnen.

Glasrenovatie Nijmegen door vakmannen

Dennissen Schilderwerken en Glasrenovatie is thuis in allerlei soorten glas. Wij renoveren of vervangen enkelglas, dubbelglas/isolatieglas, glas in lood, figuurglas, glas voor dakramen en vacuümglas. Wij kunnen het glasrenovatieproject voor uw huis in Nijmegen en de omliggende gebieden voor u uitvoeren. Het maakt niet uit of het een particuliere woning is of een pand van een VvE die ons heeft ingeschakeld voor onderhoud. In het laatste geval zullen wij ons ontfermen over de renovatie en vervanging van de ruiten voor het gehele pand.

Meer informatie over glasrenovatie nodig?

Heeft u vragen over onze diensten zoals glasrenovatie of de 24-uurs glasservice, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Naast glasrenovatie kunnen we bij Dennissen Schilderwerken en Glasrenovatie ook het schilderwerk voor verrichten. Bekijk onze contactgegevens of vul het contactformulier in. Wij willen u zo snel mogelijk laten weten wat we voor u kunnen betekenen en nemen dan ook zo snel mogelijk contact met u op.

Contact

Of ga naar

Offerte aanvragen

  Wat kunnen we voor u doen?

  dienstAangesloten bij Onderhoud NL Garantie
  dienstGediplomeerde medewerkers in dienst
  dienstKlantgericht en we zijn u snel van dienst
  dienstVakkundig glas en schilderwerk sinds 1991
  dienstAangesloten bij Onderhoud NL Garantie
  dienstGediplomeerde medewerkers in dienst
  dienstKlantgericht en we zijn u snel van dienst
  dienstJarenlange garantie op buitenschilderwerk
  dienst10 jaar garantie op isolatieglas