Voor uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een ervaren en betrouwbare glaszetter. 

Wat jij gaat doen 

Ben jij een ervaren, hardwerkende glaszettedie opzoek is naar werk in de onderhoud sector? Dan zijn wij opzoek naar jou! Het is van belang dat jij in staat bent om verantwoordelijkheden te dragen en zowel zelfstandig als in teamverband kan werken. Daarnaast is het belangrijk dat je graag met mensen werkt. Naast het contact met je collega’s, heb je namelijk veel contact met klanten. 

 

Ben jij de kandidaat 

Jij bent een enthousiaste glaszetter die kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan. Je weet van aanpakken en toont betrokkenheid. Je beschikt over een rijbewijs en bent woonachtig in de omgeving van Beuningen, Wijchen of Nijmegen. Een Schilder of Gezel schilder diploma is een pré.  Indien jij een aantal jaar ervaring hebt en graag met mensen werkt, ben jij de perfecte kandidaat! 

 

Taken 

De glaszetter plaatst zelfstandig alle voorkomende soorten glas (enkele en dubbele ruiten, speciaal glas), beglazingssystemen en glasconstructies (puien, wanden, deuren/ramen) in zowel nieuwbouw-, als onderhoudssituaties, gebruik makend van diverse bevestiging- en verlijmingtechnieken. Storingsdiensten draaien conform vastgesteld schema.  

 

Wat wij bieden 

Werk waar jij je thuis voelt, waar jij op nummer 1 staat en jouw harde werken wordt gewaardeerd. Een prettige informele werksfeer bij een echt familiebedrijf met een gezellig team. Klantgerichtheid en kwaliteit staat hierbij hoog in het vaandel. Je verdient conform de Schilders cao en bieden wij jou de zekerheid voor werk voor de langer termijn. Vele goede unieke arbeidsvoorwaarden en doorgroeimogelijkheid naar een vast contract. Daarnaast kun je jezelf verder ontwikkelen met verschillende cursussen en heb je een vast contactpersoon. 

 

Waar jij gaat werken 

Ga de uitdaging aan en kom werken bij Dennissen Schilderwerken – Glasisolatie in Beuningen. Sinds 1991 Een echt familiebedrijf met een prettige informele werksfeer. Je komt in een leuk team te werken, waarbij jij een volwaardig lid bent van het team. Als OnderhoudNL garantiebedrijf wordt er goed vakmanschap geleverd en werk je in de directe omgeving van Beuningen. Daarnaast bieden wij jou de zekerheid voor werk voor het lange termijn en goede arbeidsvoorwaarden. De week wordt afgesloten met een borrel op de vrijdagmiddag met je collega’s! 

 

Meer weten 

Ben je na het lezen van deze functie enthousiast geworden, stuur dan jouw motivatiebrief en cv naar info@dennissenschilderwerken.nl. Voor vragen over de functie kun je ook telefonisch contact met ons opnemen via telefoonnummer 024-6772023. 

9.4

question mark

Stel uw vraag!

Vragen of opmerkingen? Neem contact met ons op!

   

  dienstAangesloten bij Onderhoud NL Garantie
  dienstGediplomeerde medewerkers in dienst
  dienstKlantgericht en we zijn u snel van dienst
  dienstVakkundig glas en schilderwerk sinds 1991
  dienstAangesloten bij Onderhoud NL Garantie
  dienstGediplomeerde medewerkers in dienst
  dienstKlantgericht en we zijn u snel van dienst
  dienstJarenlange garantie op buitenschilderwerk
  dienst10 jaar garantie op isolatieglas