Voorzetramen

Voorzetramen zorgen voor meer comfort in huis

Een voorzetraam is een uitstekend alternatief in situaties waarin het niet mogelijk is dubbelglas te plaatsen, zoals bij monumenten of historische panden met enkel glas. Voorzetramen verhogen ook het comfort in huis. In tegenstelling tot bij het plaatsen van extra glas, zal er bij het voorzetraam geen kou of tocht gevoeld worden. Bovendien wordt de kans op condensvorming aanzienlijk verkleind.

Optimale isolatie met voorzetramen

Deze ramen zijn speciaal ontworpen voor het bestaande glas en bieden verschillende voordelen, waaronder verbeterde isolatie op meerdere gebieden. Een bijkomend voordeel van voorzetramen is de extra geluidsisolatie, waardoor geluiden van buiten minder snel naar binnen doordringen. Wanneer u kiest voor een extra raam voor het bestaande raam, kunt u het warmteverlies met 50% verminderen. Dit draagt bij aan een aangenamere leefomgeving binnenshuis.

Ontdek de veelzijdigheid van onze voorzetramen

Bij ons krijgt u de keuze uit verschillende opties voor het plaatsen van voorzetramen. U kunt ervoor kiezen om het extra glas aan de binnenzijde of aan de buitenkant van het bestaande raam te laten plaatsen. Daarnaast bieden we verschillende montage mogelijkheden aan, zoals het vastzetten met schroeven, het scharnierend bevestigen of het vastmaken met knevels. Verder zijn de profielen verkrijgbaar in verschillende RAL-kleuren en bieden we glas aan in diverse diktes. Ontdek de veelzijdigheid van onze voorzetramen en pas ze perfect aan op uw wensen en behoeften!

Heeft u voorzetramen nodig?

Bij ons bent u verzekerd van deskundig advies en vakmanschap op het gebied van voorzetramen en glasrenovatie. Schakel nu onze ervaren medewerkers in voor professionele plaatsing van voorzetramen in Nijmegen en omstreken! Wilt u meer informatie over onze overige diensten of ons bedrijf? Aarzel dan niet en neem vrijblijvend contact met ons op. We staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en u verder te helpen. Ontdek de voordelen van voorzetramen en verbeter het comfort en de isolatie van uw huis met onze kwalitatieve oplossingen!

 

Contact

Of ga naar

Offerte aanvragen

  Wat kunnen we voor u doen?

  dienstAangesloten bij Onderhoud NL Garantie
  dienstGediplomeerde medewerkers in dienst
  dienstKlantgericht en we zijn u snel van dienst
  dienstVakkundig glas en schilderwerk sinds 1991
  dienstAangesloten bij Onderhoud NL Garantie
  dienstGediplomeerde medewerkers in dienst
  dienstKlantgericht en we zijn u snel van dienst
  dienstJarenlange garantie op buitenschilderwerk
  dienst10 jaar garantie op isolatieglas