Glas op maat

Glas op maat Nijmegen

Heeft u glas op maat nodig? Wij kunnen u voorzien van bijna elk soort glasplaat en het glas op maat leveren. We beschikken over een uitgebreide voorraad glas op maat en kunnen u in de meeste gevallen direct van een glasplaat voorzien, omdat we ook een 24-uurs glas spoedservice bieden. We zijn gespecialiseerd in veiligheidsglas op maat, maar u kunt bij ons ook terecht voor glaslatten, andere beglazingsmaterialen en glasrenovatie.

Glasplaat op maat gesneden

Glasplaat op maat wordt gesneden om aan de eisen van een specifiek project te voldoen. Dit kan zijn voor ramen, deuren, douchewanden, spiegels of andere objecten aan uw woning. Het soort glas dat u kiest, is afhankelijk van het doel waarvoor het moet dienen en de specifieke eisen van het project. Het is van vitaal belang een glasbedrijf te selecteren dat deskundig is in het snijden en bewerken van glas, zodat het uiteindelijke product voldoet aan alle veiligheids- en prestatie-eisen. Voor glasplaat op maat kunt u terecht bij Dennissen Schilderwerken en Glaszetter Nijmegen. Wij kunnen vrijwel elke afmeting leveren.

Glas voor dakramen omgeving Nijmegen

Heeft u een oud dakraam? We kunnen het glas voor dakramen vervangen door een binnenruit met een gelaagd glas. We leveren en monteren standaard gelaagd glas. De ruiten voldoen aan de eisen voor dakramen. Het voordeel is dat het glas niet in vele scherven uiteenvalt als het breekt, wat gevaarlijke situaties kan voorkomen.

Spiegels op maat

Bent u op zoek naar spiegels op maat? We hebben spiegels in diverse soorten en maten en kunnen deze ook voor u monteren. We snijden de spiegels op maat geheel volgens uw instructies. Onze professionals zullen het glas met de grootste zorgvuldigheid voor u bewerken. Het is mogelijk dat we het glas of de spiegels op maat bij u thuis afleveren. We leveren de spiegels op maat in en rondom Beuningen en Nijmegen. Wilt u de spiegels op maat liever ophalen? Ook dit is mogelijk bij Glaszettersbedrijf Nijmegen.

Kwaliteitsglas bij Glaszetter Nijmegen

Glaszetter Nijmegen levert kwaliteitsglas dat voldoet aan de Europese veiligheidsnormen. Het glas is volgens CE-marketing en KOMO-keur geproduceerd. Zo kunt bijvoorbeeld denken aan enkel glas, gehard glas, gelaagd glas, figuurglas, brandwerend glas en draadglas. Met meer dan 30 jaar ervaring, kun u erop vertrouwen dat u kwaliteit krijgt. Wij zijn gespecialiseerd in dienstverlening voor particulieren, bedrijven, overheidsinstanties en Vereniging van Eigenaren.

Glas op maat bestellen?

Bent u geïnteresseerd in een van onze diensten, zoals glas op maat, veiligheidsglas op maat, glas voor dakramen of spiegels op maat? We zijn u graag van dienst. Neem gerust contact met ons op om te kijken wat we voor u kunnen doen of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Contact

Of ga naar

Offerte aanvragen

    Wat kunnen we voor u doen?