Glaswanden en scheidingswanden

Glazen wanden op uw balkon

Glazen wanden op het balkon of de veranda zorgen ervoor dat u zonder tocht of kou kunt blijven genieten van uw uitzicht. In de meeste gevallen heeft u hierdoor ook geen heaters nodig; zo bespaart u op de stookkosten. Met glazen schuif- of vouwwanden kan u het balkon in de zomer ook prima ventileren. Zo heeft u alle voordelen van een afgesloten veranda of balkon, zonder verlies van uitzicht en warmte.

Glazen scheidingswanden

De glazen scheidingswand wordt veel gebruikt in kantoorruimtes maar kan ook heel mooi toegepast worden in een huiselijke omgeving. Wanneer u een grote ruimte wil splitsen maar geen optisch ruimte gevoel wil verliezen bijvoorbeeld. Elke wand is uitvoerbaar in blank glas of alternatieve producten. De wanden kunnen worden voorzien van één of meerdere deuren. Schuivend of draaiend (pendelend of met een aanslag)
Maar glaswanden hoeven natuurlijk niet altijd helemaal af te sluiten. Een stukje glas tegen tocht of bij een wachtruimte is een prima keuze.

Glaswanden in de badkamer

Badkamers hebben vaak minder of kleinere ramen dan andere ruimtes. Hierdoor heb je een beperkte hoeveelheid daglicht in deze ruimte. Door glazen douchewanden te gebruiken kunt u zorgen dat het schaarse daglicht niet belemmerd wordt. Glazen scheidingswanden zijn ook makkelijker schoon te maken en eenvoudig kalkvrij te houden doormiddel van een speciale coating.

Wij kunnen u uitgebreid informeren over de mogelijkheden in uw situatie. Neem contact met ons op en wij maken graag een afspraak met u om bij u langs te komen.

Contact

Of ga naar

Offerte aanvragen

  Wat kunnen we voor u doen?

  dienstAangesloten bij Onderhoud NL Garantie
  dienstGediplomeerde medewerkers in dienst
  dienstKlantgericht en we zijn u snel van dienst
  dienstVakkundig glas en schilderwerk sinds 1991
  dienstAangesloten bij Onderhoud NL Garantie
  dienstGediplomeerde medewerkers in dienst
  dienstKlantgericht en we zijn u snel van dienst
  dienstJarenlange garantie op buitenschilderwerk
  dienst10 jaar garantie op isolatieglas