Figuurglas is blank of gekleurd glas dat verkrijgbaar is in veel verschillende uitvoeringen. Het glas kan vlak zijn maar in de meeste gevallen is er reliƫf toegepast. Figuurglas wordt het meest toegepast vanwege de dubbele functie: enerzijds wordt de doorkijk door het glas beperkt en anderzijds heeft het glas een originele uitstraling.

Figuurglas kan in verschillende diktes geleverd worden, afhankelijk van uw sponning. Daarnaast kan figuurglas toegepast worden in isolatieglas zodat ook hogere isolatiewaardes gehaald kunnen worden.

Figuurglas is standaard geen letselbeperkende glassoort maar afhankelijk van de soort worden gehard of gelamineerd, met blanke tegenruit met daartussen een transparante folie, zodat deze eigenschap wel gehaald zal worden. U bent zelf verantwoordelijk voor het naleven van de wettelijke normen en regelgeving en laat u in geval van twijfel door ons u adviseren.

Hieronder treft u een overzicht van het meest voorkomende figuurglas, echter zijn een aantal motieven niet meer in productie. Het kan dus voorkomen dat bepaalde soorten figuurglas niet meer leverbaar zijn. Het kan voorkomen dat we toch nog wat stroken van een bepaald motief op voorraad hebben.

9.4

question mark

Stel uw vraag!

Vragen of opmerkingen? Neem contact met ons op!

   

  dienstAangesloten bij Onderhoud NL Garantie
  dienstGediplomeerde medewerkers in dienst
  dienstKlantgericht en we zijn u snel van dienst
  dienstVakkundig glas en schilderwerk sinds 1991
  dienstAangesloten bij Onderhoud NL Garantie
  dienstGediplomeerde medewerkers in dienst
  dienstKlantgericht en we zijn u snel van dienst
  dienstJarenlange garantie op buitenschilderwerk
  dienst10 jaar garantie op isolatieglas