Glas voor dakramen

Glas dakraam vervangen

Is het glas van uw dakraam lek, gebroken of gebarsten? Geen zorgen, als uw dakraam nog in goede staat verkeert, hoeft u alleen het glas te vervangen. Kies voor HR+(+) isolatieglas en vervang eenvoudig het lekke of kapotte glas van uw Velux of Fakro dakraam. Bij Glaszetter Nijmegen begrijpen we het belang van hoogwaardig glas voor uw dakraam en daarom leveren en monteren wij isolatieglas van topkwaliteit voor elk type dakraam.

Met HR+(+) isolatieglas profiteert u van uitstekende isolerende eigenschappen, waardoor u energie kunt besparen en een comfortabele leefomgeving kunt creëren. Dit hoogwaardige glas helpt warmteverlies te verminderen en geluidsisolatie te verbeteren, zodat u kunt genieten van een aangename en rustige woonomgeving. Naast isolerende eigenschappen kunt u ook kiezen voor zonwerend glas voor uw dakraam. Dit glas beschermt uw interieur tegen schadelijke UV-stralen en helpt oververhitting te voorkomen, terwijl u toch kunt genieten van natuurlijk daglicht.

Gelaagd glas voor dakramen

Dakramen van tegenwoordig worden standaard uitgerust met een gelaagde binnenruit, wat diverse voordelen met zich meebrengt. Bij een eventuele breuk valt het glas niet uiteen in scherven, wat de veiligheid aanzienlijk verhoogt. Zelfs als u nog een oud dakraam heeft, is het mogelijk om het bestaande glas te vervangen door gelaagd glas met een extra veiligheidslaag. Glaszetter Nijmegen levert en monteert standaard glas met een gelaagde binnenruit, waardoor we voldoen aan de normen voor dakbeglazing.

Dienstverlening van Glaszetter Nijmegen

Bij Glaszetter Nijmegen begrijpen we het belang van hoogwaardig en veilig glas voor uw dakramen. Ons team van ervaren glaszetters staat voor u klaar om het gelaagde glas vakkundig te installeren, zodat u kunt genieten van de vele voordelen die het biedt. Ons team van ervaren glaszetters staat voor u klaar om u te begeleiden bij het kiezen van het juiste glas voor uw dakraam. We voorzien u graag van deskundig advies en zorgen voor een vakkundige plaatsing van het nieuwe glas. U kunt vertrouwen op onze expertise en vakmanschap voor een probleemloze en professionele glasvervanging. Wij kunnen u onder andere hiermee van dienst zijn;

Neem contact met ons op

Heeft u interesse in onze diensten? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op om te ontdekken wat wij voor u kunnen betekenen. Ons team staat klaar om u te adviseren en hoogwaardige glasoplossingen te bieden.

Contact

Of ga naar

Offerte aanvragen

  Wat kunnen we voor u doen?

  dienstAangesloten bij Onderhoud NL Garantie
  dienstGediplomeerde medewerkers in dienst
  dienstKlantgericht en we zijn u snel van dienst
  dienstVakkundig glas en schilderwerk sinds 1991
  dienstAangesloten bij Onderhoud NL Garantie
  dienstGediplomeerde medewerkers in dienst
  dienstKlantgericht en we zijn u snel van dienst
  dienstJarenlange garantie op buitenschilderwerk
  dienst10 jaar garantie op isolatieglas