Glas

Leveren en plaatsen van glas

Bij Glaszetter Nijmegen leveren we al kwaliteit sinds 1991 in de regio Nijmegen. Het is dan ook niet voor niets dat klanten ons beoordelen met een 9.2! U kunt bij ons terecht voor:

Glasherstel
Glas op maat
Glaszetten
Glasrenovatie
Vacuümglas

Uiteraard zijn er vele andere mogelijkheden. U kunt dan ook contact met ons opnemen of een offerte aanvragen zodat we samen met u tot een oplossing op maat kunnen komen.

Kwaliteit

Dagelijks houden wij ons bezig met het leveren en plaatsen van vele verschillende soorten glas. Glas wordt bij ons altijd geleverd en geplaatst volgens de NEN 3576 en plaatsingsnormen en NPR 3577 richtlijnen Daarnaast voldoen wij aan de OnderhoudNL kwaliteitsnormen. Dit betekent altijd correct geplaatst glas voorzien van garantie en hoogwaardige kwaliteit. Wij zijn snel, vakkundig en werken professioneel.

Glasschade?

Glasschade of breuk is nooit leuk en komt altijd ongelegen. Bij dit soort calamiteiten staan wij dag en nacht voor u klaar met onze 24-uurs glasservice. Mocht er glasschade ontstaan dan kunnen wij altijd voor een tijdelijke noodvoorziening zorgen. Glasschade? neem dan direct contact met ons op!

Contact

Of ga naar

Offerte aanvragen

    Wat kunnen we voor u doen?