Dubbelglas laten plaatsen

Dubbelglas laten plaatsen in Nijmegen en omstreken

Wilt u geld besparen op uw energiekosten? Kies er dan voor om dubbelglas te laten plaatsen. Dennissen Schilderwerken en Glasisolatie licht u graag vrijblijvend voor. Met onze vele jaren aan ervaring kunnen wij u exact vertellen wat de mogelijkheden zijn om dubbelglas te laten plaatsen.

Redenen om dubbelglas te laten zetten

Dubbelglas kent veel voordelen. Zo verhoogt het uw wooncomfort, omdat het warmte beter vasthoudt en gaat het condensvorming tegen. Daarnaast is het van invloed op uw energierekening. Omdat dubbelglas de warmte beter vasthoudt, hoeft er minder gestookt te worden en kan het u tot wel € 400 per jaar schelen. Dubbelglas laten plaatsen zorgt ervoor dat het energielabel van uw huis omhoog gaat en is bovendien een stuk milieuvriendelijker.

Maar het laten plaatsen van dubbelglas kent meer voordelen. Dubbelglas is inbraakwerender dan enkel glas en zorgt voor minder geluidsoverlast. Kiest u ervoor dubbelglas te laten zetten dan wordt geluid beter tegengehouden. Dubbelglas is dikker én uit een dubbele laag bestaat.

Onze voordelen

Dennissen Schilderwerken en Glasisolatie is een familiebedrijf en daar zijn we trots op. We kennen een persoonlijke benadering en leveren altijd kwaliteit bij het zetten van dubbelglas. Onze medewerkers zijn goed opgeleide vakmensen die werken volgens bepaalde kwaliteitsnormen vastgesteld door OnderhoudNL Garantie.

Kiest u er nu voor dubbelglas te laten plaatsen door Dennissen Schilderwerken en Glasisolatie, dan profiteert u van een laag BTW-tarief van 9%.

Contact opnemen

Wilt u meer weten over het laten plaatsen van dubbelglas of wilt u een offerte op maat? Neem dan contact op met Dennissen Schilderwerken en Glasisolatie. Wij reageren zo spoedig mogelijk.

Contact

Of ga naar

Offerte aanvragen

    Wat kunnen we voor u doen?