Glas laten zetten door Glaszetter Nijmegen

Wanneer u glas wilt laten zetten in Nijmegen heeft u keus uit enkel of dubbel glas. Dubbel glas laten zetten in uw woning of kantoor in Nijmegen is een keuze die vaak is gebaseerd op de grote financiële voordelen. Er hoeft immers minder gestookt te worden. Ook wordt uw woning of kantoor er een stuk gerieflijker door. Dennissen, uw glaszetter in Nijmegen, levert en plaatst alle soorten dubbel glas.

Naast dubbel glas kunt u bij ons ook terecht voor het laten zetten van enkele beglazing in Nijmegen. Denk daarbij niet alleen aan standaard glas, maar ook aan veiligheidsglas, draadglas, gehard glas, gelakt glas, spiegels, brandwerend glas, figuurglas met verschillende soorten motieven, glas in lood ramen, glazen wanden en douchedeuren.

Snel een raam laten plaatsen

Is er bij u in Nijmegen plotseling glasschade ontstaan en wilt u snel een nieuw raam laten plaatsen? Glaszetter Dennissen heeft een 24-uurs glasservice en staat dag en nacht voor uw klaar. Wij zijn snel ter plaatse om direct voor een noodvoorziening te zorgen.

Meer weten over de mogelijkheden?

Wilt u meer weten over glas laten zetten in en om Nijmegen, dan informeren wij u graag uitgebreid over de mogelijkheden. Neem gerust contact met ons op en wij maken snel een afspraak met u om bij u langs te komen

9.4

question mark

Stel uw vraag!

Vragen of opmerkingen? Neem contact met ons op!

   

  dienstAangesloten bij Onderhoud NL Garantie
  dienstGediplomeerde medewerkers in dienst
  dienstKlantgericht en we zijn u snel van dienst
  dienstVakkundig glas en schilderwerk sinds 1991
  dienstAangesloten bij Onderhoud NL Garantie
  dienstGediplomeerde medewerkers in dienst
  dienstKlantgericht en we zijn u snel van dienst
  dienstJarenlange garantie op buitenschilderwerk
  dienst10 jaar garantie op isolatieglas